Månedsoverblik: Januar 2020

Nyt år, nye ambitioner! Sidste år hyggede jeg mig med at lave de har månedsoverblik, men jeg kom fra det pga. travlhed og nyt arbejde. Så da jeg skulle lægge en plan for 2020, var det en ting, som jeg rigtig gerne ville have med på bloggen igen.

Januar har været en god, litterær måned. Jeg har læst nogle gode bøger, modtaget en del nye og været i teatret.

 

Bøger læst i januar

”Må jeg komme med dig hjem” af Marie Aubert (136 sider)
En skarp novellesamling om hverdagens problemer. Oversat fra norsk af vores helt egen Thomas Korsgaard. Læs min anmeldelse her.

”Voksne mennesker” af Marie Aubert (167 sider)
Debutroman om søstre og familieforhold. Også oversat af Thomas Korsgaard.

Antal sider læst i alt: 303 sider

 

Bøgernes verden

London

I år gik vores nytårsferie til London – en af mine yndlingsbyer i Europa. Turen var spækket med litterære oplevelser, specielt Harry Potter relaterede. Lige nu arbejder jeg på et nyt tiltag omkring at rejse med litteraturen. Og her vil I kunne høre mere om London.

An Education, Teater Republique  
Baseret på romanen af samme navn fra Lynn Barber. En fortælling om at gå fra pige til kvinde. En fantastisk oplevelse, som der snart kommer en anmeldelse af på bloggen.

Nye rejsende, Det Kongelige Teater
Baseret på Tine Høegs roman. Handler om en ung kvinde, der pendler. En fortælling om kærlighed og sorg. En kæmpe oplevelse. Læs hele min anmeldelse her.

 

Anmeldereksemplarer modtaget i januar

”Må jeg komme med dig hjem” af Marie Aubert, Lindhardt & Ringhof

”Voksne mennesker” af Marie Aubert, Lindhardt & Ringhof

“Skrevet i stjernerne” af Minnie Darke, Gyldendal

”S” af Simone Mørch Stjer, Gyldendal

”Sandheden om min mor” af András Forgách, Gyldendal

”Fire noveller om kærlighed” af forskellige, store forfattere, Novellix

 

Bøger købt i januar

Jeg har faktisk ikke købt nogen i januar!

 

Currently reading

”En Lykkelig Slutning” af Maren Uthaug

”Nicklas Bendtner: Begge sider” af Rune Skyum-Nielsen

”Dengang dinosauerne var små” af Kaspar Colling Nielsen

”1Q84 bog 3” af Haruki Murakami

”Et lille liv” Hanya Yanagihara

”Kampen om tronen” af Georg R. R. Martin

 

Det ser jeg frem til i februar

FERIE! Det kan siges så kort og præcist. Jeg glæder mig som et lille barn til vi flyver 12 dage til… Ghana! Et land vi aldrig har besøgt før, så det bliver enormt spændende. Så er jeg lige blevet færdig med min vinterferie anbefalinger (der kommer et post med dem i morgen). I kan godt begynde at glæde jer, for der kommer mange anbefalinger.

 

God vinterferie til jer alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *