Månedsoverblik: Marts

Bedre sent end aldrig, som man siger! Jeg har et ufatteligt stressende forår og jeg forsøger ikke at lade det gå ud over bloggen. For litteratur og derfor også blogger er den ting, som jeg afstresser med.

”I marts skal jeg simpelthen have læst noget mere! Også selvom der ligger to eksamener og lurer i slutningen af måneden.”

Sådan sluttede jeg mit månedsoverblik for februar af. Det blev der desværre ikke rigtig så meget tid til med de to eksamener og en masse deadlines oveni. Jeg fik dog både læst og oplevet bog-relaterede ting i marts, som jeg gerne vil fortælle jer lidt om her i dette månedsoverblik.

Så læs trygt videre.

Bøger læst i marts

”Den italienske mester” af Tom Rachman (340 sider) stjerner

Den helt fantastiske fortælling om at leve i skyggen af sin verdenskendte kunstner-far. En stor læseoplevelse, som toppede med et blogger-event, hvor jeg mødte forfatteren.

”Happy family” af Anne-Sophie Lunding-Sørensen (208 sider) stjerner

Dette er anden bog i serien om Elvira, en ikke helt traditionel heltinde. Jeg var vild med første bog (læs min anmeldese her) og to’eren var næsten lige så god.

Antal sider læst i alt: 548 sider

Bøgernes verden

”Alt det lys vi ikke ser” en ny Netflix serie

Det blev annonceret, at den store roman ”Alt det lys vi ikke ser” af Anthony Doerr skal filmatiseres som serie på Netflix. Jeg har ikke selv læst romanen endnu, men den står hjemme på reolen og skriger til mig.

 

Shakespeare in love, Østre Gasværk Teater

Jeg blev inviteret til premieren på ”Shakespeare in love” af Østre Gasværk Teater. Det var en stor oplevelse. Selve stykket var rørende, sjovt og utrolig flot. Både Thure Lindhardt og Mille Lehfeldt var fantastiske. Billetterne var givet af teatret som blogger-billetter.

Anmeldereksemplarer modtaget i marts

”Pigen de sendte tilbage” af Donatella Di Pietrantonio, Politikens Forlag

”Små diskrete drab + Sprækken” af Jussi Adler-Olsen, Politikens Forlag

Bøger købt i marts

Skolebøger…

Currently reading

”De udødelige” af Chloe Benjamin

”Kampen om tronen” af Georg R. R. Martin

”Odinsbarn – Ravneringene 1” af Siri Pettersen

”22.11.63” af Stephen King

”Mine unge år – Kim Larsen” af Jens Andersen

 

Igen, igen, igen er jeg i gang med alt for mange bøger på én gang.

Det ser jeg frem til i april

Jeg synes, at jeg har rigtig meget at se frem til i april. Det er for det første den første måned siden december, hvor jeg ikke har eksamener. Så jeg håber på mere tid til læsningen i denne måned.

Jeg har så mange gode bøger stående herhjemme, som venter på mig. Og jeg kan mærke, at jeg savner at læse. Og det er faktisk en forfærdelig fornemmelse.

Så skal jeg også ind og se litteratur-relaterede film i biffen samt i teatret og se ”Toves værelse” på Folketeatret og Sort Samvittigheds nye forestilling på Betty Nansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *