Om

A Bookful Of startede faktisk som et løfte til mig selv om, at jeg ville forsøge at læse mere i hverdagen. Jeg ville prioritere læsning, og den bedste måde jeg kunne komme på, var ved at starte en bogblog.

Så i november 2017 sprang jeg ud som blogger og jeg har siden ikke fortrudt det et eneste sekund.

Jeg har, lige siden jeg kan huske, været opslugt af litteraturens verden – først som lydbøger og højtlæsning og senere, da jeg lærte at læse, har jeg altid været i gang med en bog. Litteratur kan så meget! Det udvider min horisont, lærer mig om andre kulturer, giver mig et åndehul fra hverdagen og opsluger mig til tider fuldstændig.

Jeg har ikke en decideret yngligsforfatter eller ynglingsgenre, men jeg har tidligere nok haft en tendens til at vælge meget de samme typer af bøger, som har tilhørt ny dansk skønlitteratur. Det har jeg så besluttet mig for at lave lidt om på, og jeg prøver derfor at læse mere varieret og udvide min horisont.

Rettigheder
Med mindre andet er angivet, så er alle billeder på bloggen mine og dermed er rettighederne også mine. Jeg skal derfor krediteres, hvis du vælger at bruge mine billeder.

Andre billeder, f.eks. af forfattere, krediteres synligt, såfremt det ikke er et af mine egne.

Generelle oplysninger
Navn: Pernille Døssing
Mail: a.bookful.of@gmail.com